Näytteilleasettajaluettelo

Tapahtuma
Kategoriat
Maa
Kategoriat
    Maa
      Hae tuloksia  
      114 tulosta
      tallberg-anuga-04588
        Osasto   1c26

      Carita-kuituliinat

      Puukuitupohjainen, vuosikymmenten kehitystyön tuloksena syntynyt FSC®-sertifioitu Carita-kuituliina on suomalaisen keittiöammattilaisten arvostama täydellinen työväline. Carita-kuituliina on ammattilaisten valinta keittiön hygieenisenä pitämiseen. Lukuisat ammattilaiset käyttävät kuituliinaamme myös turvallisesti ruoanvalmistuksessa, sillä kaikki Carita-kuituliinamme ovat tutkitusti elintarvikekelpoisia. NUKKAAMATON JA ERITTÄIN IMUKYKYINEN Nukkaamaton kuituliina sopii niin kuiva-, nihkeä kuin märkäpyyhintäänkin. Lika, rasva ja epäpuhtaudet irtoavat kuituisella yleispuhdistusliinalla ketterästi, ja pinnat

      Lue Lisää »
      JAMIX-CO2-laskuri-Gastron-parhaat
        Osasto   3a45

      CO₂-laskuri – Vertaa, valitse ja vaikuta ruuan hiilijalanjälkeen

      CO₂-laskuri on JAMIX RUOKATUOTANTO -ohjelmaan liittyvä sovellus ruuan hiilijalanjäljen laskentaan. Sovellus laskee automaattisesti CO₂-arvot ruokaohjeille ja aterioille. Ohjelmassa on myös vertailuarvot perustuen keskimääräisiin CO₂-arvoihin erityyppisille aterioille (välipalat, pääruuat, jälkiruuat). Halutessasi saat CO₂-tiedot esille myös JAMIX MENU –ruokalistapalveluun loppuasiakkaita varten.

      Lue Lisää »
      coppola_logo-1
        Osasto   3c37

      Coppola tomaatti- ja palkokasvisäilykkeet

      Coppola on perinteinen italialainen korkealaatuisten tomaatti- ja palkokasvisäilykkeiden valmistaja. -100% italialaiset tomaatit kasvavat Etelä-Italiassa ja ne poimitaan vasta kypsinä ja pakataan 24 tunnin kuluessa poiminnasta. Luonnollisesti lycopeenirikkaat ovat myös erinomainen A ja C -vitamiinien sekä potassiumin lähde. Coppolan tomaatit sopivat myös kosher- ja halalsertifioituja. – Palkokasvit ovat tärkeä ravinnonlähde ja yksi maailman vanhimmista viljelykasveista. Palkokasveissa

      Lue Lisää »
      Couscous-ja-kasvikset-900px-b2cbda
        Osasto   3f20

      Couscous&kasvikset sekoitus

      Sekoitus couscousia sekä erilaisia vihanneksia mm. kesäkurpitsaa, paprikaa ja tomaattia. Sekoitus sopii mainiosti esimerkiksi lounaalle. Sulatettuna käyttövalmis salaatteihin, ja lämmitettynä sopii lisäkkeeksi ja pääruokien valmistukseen. Ainesosat: esikeitetty couscous 48% (vesi, couscous (GLUTEENI), suola) grillattu kesäkurpitsa, grillattu punainen ja keltainen paprika, esikeitetty kikherne (vesi, kikherne, suola), herne, tomaatti, valkoinen grillattu sipuli.

      Lue Lisää »
      Dieta_Slogan-37f004
        Osasto   3f15A

      Dieta – Food brings us together

      Ammattitaito, aito intohimo ruokaan, laadukkaat raaka-aineet ja oikeat tuoteratkaisut. Siinä resepti, joka luo ainutlaatuisen elämyksen asiakkaallesi – arjessa ja juhlassa. Me autamme sinua onnistumaan tässä yhä uudelleen. Yhdessä suunnitellen valitsemme tarkoin liikeideaasi silmällä pitäen oikeat laitteet, astiat ja tarvikkeet niin keittiöön kuin saliinkin. Haluamme luoda täydelliset edellytykset asiakkaasi tyytyväiseen hymyyn. Food brings us together!

      Lue Lisää »
      Antipasti-7f82bd
        Osasto   3f20

      FINA-raviolit! Täysin uutta Suomessa! Sulattamalla käyttövalmiit raviolit, jotka voit myös keittää entistä nopeammin!

      FINA- ravioleissa on ohut kuori ja ne ovat käyttövalmiita kylmänä sulatuksen jälkeen esimerkiksi salaatteihin tai vaikka antipastiin. Pastan voi myös keittää normaaliin tapaan, mutta entistä nopeammin. Ohuen kuoren ansiosta keittoaika on vain 1,5 min! Kolme herkullista FINA-ravioli makua: Pinaatti, Tomaatti-provolone sekä Paprika-ricotta.

      Lue Lisää »
      PRO4402_f03_comple-vuoka__Fredman
        Osasto   1c26

      Fredman Comple-konsepti

      Comple on skaalautuva kokonaisuus ruoan kuljetukseen, ateriapalveluun- ja take away -ratkaisuihin Sinulle on tärkeintä, että loihtimasi parhaat maut ja oikea lämpötila säilyvät ruoan kuljetuksen aikana. Pakkausten tulee olla tiiviitä, jotta aromit säilyvät ja ruokaturvallisuus on taattu. Samanaikaisesti lämpimän aterian kanssa perille on pystyttävä kuljettamaan salaatit ja muut kylmät ruoat. Näiden kylmäketju ei saa katketa, ja

      Lue Lisää »
      fredman-olo-05664
        Osasto   1c26

      Fredman Food Tech -palvelut

      Fredman Food Tech on Suomessa kehitetty maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen palvelukokonaisuus, joka mullistaa keittiöliiketoimintasi tuottavuuden. Voit vapauttaa työaikaa omavalvonnan rutiineista parhaiden makujen valmistamiseen, minimoida ruokaturvallisuusriskit ja pienentää ruokahävikin määrää. Fredman Food Tech on palvelukokonaisuus, joka sopii kaikenlaisille ja -kokoisille ravintoloille pienestä fine dining ravintolasta isoon pikaruokaravintolaketjuun tai keskuskeittiöön. Haluamme auttaa sinua vapauttamaan työaikaa aikaa vievistä omavalvonnan rutiineista.

      Lue Lisää »
      take-away-pussi-parilalla3_1x1
        Osasto   1c26

      Fredman take away -pussit

      Fredmanin ruoan pakkaamiseen ja säilytykseen tarkoitetut ekologiset paperiset pussit ovat suomalaisen keittiöammattilaisen arvostamia täydellisiä työvälineitä. Ne suojaavat parhaita makuja kuivumiselta ja bakteereilta esimerkiksi vitriinimyynnissä. Voit pakata pusseihin tuoreet täytetyt leivät, patongit ja pasteijat. Tarjoiluun sopivien pussien avulla asiakkaan on helppo kuljettaa ostamansa herkut kotiin tai työpaikalle. Tarttumaton ja rasvankestävä take away -pussi sisältöineen voidaan laittaa

      Lue Lisää »
      kroko-68b190
        Osasto   1c26

      Fredman-krokopussit ja -saumaaja

      Vitriineihin ja valmiiden tuotteiden pakkaamisen sopivat krokopussit ja -laitteet auttavat sinua suojaamaan työsi tuloksen. Näin takaat asiakkaallesi parhaan makuelämyksen. Voit pakata ohuisiin, läpinäkyviin krokopusseihin tuoreet täytetyt sämpylät, patongit, piiraat, salaatit ja einesannokset. Asiakkaasi on helppoa kuljettaa tuote kun se on pakattu turvallisesti ja näyttävästi. Pakkaamasi tuotteet pysyvät tuoreina ja raikkaina pitkään, joten pakkaaminen voidaan ajoittaa

      Lue Lisää »
      Kuvioitu-take-away-neli-0cbffa
        Osasto   1c26

      Fredmanin kartonkiset take away -rasiat

      Fredmanin kartonkiset take away -kartonkirasiat kolmioleiville, patongeille, salaateille ja lounaille. Kartonkiset salaatti-ja voileipärasiat ovat erinomainen valinta take away- ja -vitriinituotteille. Salaatit, wrapit, voileivät ja patongit näyttävät houkuttelevilta ikkunallisissa rasioissa. Valikoimissamme on ikkunallisia ja umpinaisia rasioita. Voit valita joko käsin suljettavan tai koneella suljettavan rasian. Pakkauksen saumaus koneella säästää aikaa ja tekee rasiasta erittäin tiiviin. Toteutamme

      Lue Lisää »
      freshpro_logo_color_RGB
        Osasto   3f11

      Fresh Pro

      Fresh Pro on Fresh Servant -konserniin kuuluva nopeasti kehittyvä elintarvikealan tukkuliike, jonka valikoiman ydin on kokonaiset ja jalostetut vihannekset ja hedelmät täydennettynä valikoiduilla teollisilla elintarvikkeilla. Fresh Pro:n lupauksena on: – hyvä hinta-laatusuhde – hyvä toimituskyky ja -varmuus (nopeat toimitukset 24/48 h) – tehokas tilaus-toimitusprosessi – erikoisosaaminen hedelmissä ja vihanneksissa – asiakkaiden tarpeet huomioon ottava palvelu

      Lue Lisää »
      S-MENU-palaute

      JAMIX MENU Asiakaspalautepalvelu

      JAMIX MENU –palvelun palauteosion kautta saat kerättyä asiakaspalautteen ateriakohtaisesti. Asiakkaasi voi halutessaan antaa palautetta joko ateriasta kokonaisuutena tai sen osista erikseen. Kyselyjä hallinnoidaan JAMIX RUOKATUOTANTO -ohjelmassa – voit itse määritellä mistä asioista haluat saada palautetta. Kun kysely on liitetty ruokalistaan, se on automaattisesti mukana JAMIX MENU –palveluun julkaistussa ruokalistassa. Annettua palautetta pääsee tarkastelemaan JAMIX RUOKATUOTANTO

      Lue Lisää »
      S-Ruokaohje_nayta

      JAMIX RUOKATUOTANTO Ammattikeittiön tuotannonohjausjärjestelmä

      JAMIX RUOKATUOTANTO on edistyksellinen ammattikeittiön hallintaan kehitetty ohjelmisto kaiken tyyppisille ja kokoisille ammattikeittiöille. Kokonaisvaltainen järjestelmä sisältää muun muassa reseptien hallinnan, ruokalistasuunnittelun, kustannus- ja ravintoarvolaskennan, varaston hallinnan ja hankinnan sekä ateriatilausten hallinnan. Kaikki tiedot linkittyvät saumattomasti toisiinsa yhdessä järjestelmässä, joka palvelee niin keittiön sisäisiä tarpeita kuin tarjoaa sujuvat yhteydet sekä toimittajiin että asiakkaisiin ja tilaajiin päin.

      Lue Lisää »
      Vieritä ylös